Tietoa

Tietoa sivustosta

SEUL Ottelut on Suomen elektronisen urheilun liiton ottelu- ja tulospalvelu. Portaali tarjoaa seurantatietoja tulevista ja tällä hetkellä pelattavista kotimaisista e-urheiluotteluista ja tapahtumista eri peleissä. Pelatuista otteluista tarjotaan lisäksi tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat ja muut tarpeelliset lisätiedot.

Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä, kotimaisia uutisia. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, muun muassa rajaamalla näytettäviä pelejä. Portaaliin lisätään ensisijaisesti eri peleistä keskeisimmät ottelut ja turnaukset Suomesta ja ulkomailta, mikäli näissä pelaa suomalaisia pelaajia. Otteluiden lisäämisestä huolehtii liiton yhteisötyöryhmä, joka koostuu e-urheiluyhteisön aktiiveista ja liiton työntekijöistä. Mikäli pelin tiedot julkaistaan vain 24h ennen pelin pelaamista tai samana viikonloppuna, sen lisäämistä portaaliin ei valitettavasti voida taata.

Palvelu otettiin käyttöön syksyllä 2019 ja sitä kehitetään jatkuvasti yhdessä suomalaisen elektronisen urheilun yhteisön kanssa. SEUL Ottelut -palvelun omistaa ja sitä hallinnoi Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL ry).

Usein kysyttyä

Kuka lisää ottelut?

Otteluita lisää SEUL yhteisötyöryhmä, joka koostuu aktiivisista eri kilpailullisia pelejä edustavista henkilöistä. 

Otteluista tai uutisista puuttuu olennaisia tietoja, miten korjataan?

Ole työryhmään yhteydessä Discord-verkkoyhteisön ottelut-kanavalla, tai osoitteesta ottelut@seul.fi.

Miten otteluita nostetaan? 

Ylläpito nostaa otteluita prioriteetin mukaan.

Haluan mukaan työryhmään täyttämään tietoja

Hae vapaamuotoisesti mukaan osoitteessa ottelut@seul.fi

Löysin bugin, puutteen sivustolta tai minulla on kehitysehdotus portaalin parantamiseksi

Sivustolta löytyy lomake, jolla voit lähettää ilmoituksen.

Minulla on muuta kysyttävää / kommentoitavaa

Ota yhteyttä osoitteseen ottelut@seul.fi.